Gastronomija

Restaurant Đuđa & Mate u svojoj ponudi ima širok izbor jela, od standardnih do dalmatinskih, no naširoko je poznat upravo po tradicionalnoj neretvanskoj kuhinji. Prije svega to se odnosi na specijalitete od žaba i jegulja te liske. Teško ćete se odlučiti jesu li vam ukusnije pohane žabe, žabe sa roštilja ili žabe u neretvanskom brudetu. Ljubitelji jegulje mogu je probati u brudetu (koji može biti i u kombinaciji sa žabama) ili pečenu na roštilju. Oni koji se odluče za drukčiji izbor, preporučamo da probaju lisku.

Za goste koji se ne zadovoljavaju samo sjedenjem za bogatim stolom i gledanjem u Norin koji pred njima teče, nudimo izlet lađom na kojoj, prema njihovoj želji, može biti posluženo predjelo (pršut, sir, pohane žabe...), a glavno jelo usred zelenila močvare pod sjenicom izgrađenom u potpunosti od prirodnih materijala. Na tom mjestu zaboravit ćete sve brige koje nosi svakodnevnica i prepustiti se iskonskom okružju sa željom da sve to što duže potraje.



Rezervirajte restoran
SiteStudio.hr